FOLLOWER

PENGENALAN KEPADA MAB

Maajun Anggun Bistari (MAB) adalah merupakan sediaan tradisional menggunakan ramuan daripada 100% herba tanpa bahan pengawet. Sediaan ini telah lama di amalkan sejak lebih 30tahun lepas. Pada asalnya hanya di amalkan secara turun temurun hanya di kalangan ahli keluarga sahaja. Kepelbagaian khasiat dan kemampuan  MAB dalam membantu pelbagai masalah kesihatan dalaman para wanita telah menyebabkan pewaris MAB bersedia  untuk berkongsi dengan wanita-wanita lain. Sejak 2003 MAB mula dipasarkan secara terbuka di online. Alhamdulillah produk yang baik ini telah berjaya menambat hati wanita-wanita sedikit demi sedikit. 

Kini setelah hampir 10 tahun di pasaran percayalah MAB telah berjaya masuk ke pasaran asia. 


Walaupun tidak se'gah' nama hebat seperti JAMU MAK DARA, SENDAYU TINGGI dan lain-lain jenama hebat yang muncul di dada-dada akhbar dan media massa namun keyakinan pengamal MAB ini bertambah dari masa ke semasa.
Mesti ramai yang tertanya-tanya mengapa MAB tidak di iklan kan secara meluas di media massa dan akhbar??  
Perlu saya jelaskan sekali lagi; MAB merupakan sediaan tradisional sepenuhnya. Tidak dikilangkan secara komersil dan dihasilkan sepenuhnya secara homemade. Dengan harga yang sangat berpatutan, saya rasa tidak perlu kita menambahkan kos pengiklanan kerana ini secara tidak langsung akan meningkatkan harga MAB itu sendiri.
Antara khasiat utama MAB adalah untuk MERANCANG KELUARGA. seperti mana pil perancang moden, MAB perlu di ambil mengikut kaedah dan aturan yang tepat dan penuh disiplin.. ketidakpatuhan anda terhadap aturan-aturan ini boleh menyababkan MAB tidak dapat berfungsi secara maksima..


Selain itu, jangan lupa khasiat2 lain MAB yang amat menguntung kita para wanita dan isteri kesayangan para suami.


Penjagaan dalaman yang terbaik akan menghasilkan kecantikan dan keserian luaran yang menjanjikan kepuasan anda dan suami tercinta.
Jangan berlengah lagi hubungi Pengedar Anda.. 
Cuba dulu MAB ni.. insyaAllah anda pasti akan terus mengamalkannya.beli hari ini!!
sms/whatsapp 0124432152 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...