FOLLOWER

PANTAI MERDEKA DAN SEKITAR

Pantai merdeka.. Ramai yang tahu di mana pantai merdeka kan..

Tapi kali ni saya nk sharekan tempat makan yang belum ramai yang tahu..

Beberapa hari lepas.. Kami sekeluarga bersantai.. Gedik santai la kot namanya..

Sebelum ke pantai merdeka.. Kami singgah makan char keow teaw.. Keow teaw kerang dan yang paling special.. Triple burger!!.
Triple burger ni sgt special.. Tinggi.. Ala2 menara KL. hehe. Sampai anak yang sulong (sebenarnya dia ni 'hantu' burger) tu kata..

"mama.. Kenapa burger dia besar sgt..??"

Makanan dan minuman kat sini memang spesial.. Tgk la gambar2 saya kongsikan di sini..

Dah kenyang perut kami terus ke Pantai Merdeka!!

Wahhh.. Best.. sebab kali ni pantai merdeka tak ramai orang... So feel like pantai tu kami yang punya la!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...