FOLLOWER

PUJIAN MELAMBUNG DARI PENGAMAL MAB DALAM GROUP WHATSAPP


Bismillahhirrahmanirrahim..

alhamdulillah segala puji hanya bagi Allah tuhan sekelian alam..

hari ni dealer Bukit Jambul, Pulau Pinang datang borong MAB 100btl..

ramai juga pengamal 'tegar' MAB restok bekalan masing2.. 

sambil-sambil menjual saya selalu berkongsi testimoni, masalah-masalah dengan pelanggan saya.. insyaAllah mereka tak segan-segan bertanya itu ini dalam group whatsapp yang saya buka khas untuk mereka.. mereka tak rasa segan kerana dalam group whatsapp ni memang semuanya wanita pengamal MAB.. TAK ADA LELAKI!!

alhamdulillah group-group whatsapp yang saya tubuhkan sangat aktif..

di sini saya kongsikan sedikit hot chat dari pelanggan saya yang HOT!!





NAK ORDER MAB??
SMS/WHATSAPP TERUS KE 0124432152

TESTIMONI MAB | MAB ALL IN ONE!

assalamualaikum.. 
rasanya belum terlewat untuk saya mengucapkan selamat hari raya aidilfitri buat anda semua..

kebelakangan ini ramai yang google testimoni MAB kan??

di sini saya himpunan sedikit testimoni MAB yang di katakan ALL in ONE!

insyaAllah sedikit sebanyak dapat membantu anda dalam mengatasi masalah kesihatan wanita luar dan dalam..




Testimoni #1

Saya mmg mengamalkan makan jamu. Dah mcm2 produk saya makan. Yang lecehnya kena makan banyak2 pil @ campur2 pil. pastu susah nak maintain kos, leceh gak sbb nak kena g kedai. MAB senang sebab order online.. terus sampai rumah.

lepas anak berhenti menyusu, breast saya xcantik, kendur je, period pulak selalu 3 hr je dan keluar sikit2. Saya selalu sakit perut kat bawah pinggan ni. badan pun letih2. Keputihan lagi.. Mula2 makan MAB breast saya rasa sakit2, mse period, darah turun banyak sakit perut sebelum dan semasa period dah tak terasa. Mse makan btl ke 2, bila period lepas tu keluar darah hitam, pekat dan berketul2 ckit sampai botol ke 4. Lepas botol ke 5 dah ok. sakit perut pun xada. breast dah cantik berisi penuh. Leh wat keje @ kemas rumah sampai tengan malam, tak letih. Kawan2 cakap muka saya yang nampak letih sekarang dah ceria bertambah cantik/seri. Sampai ada yang cakap saya pakai push up bra/corset sbb breast saya dah tak macam dulu. Saya dah boleh pakai kebaya skrg. xderla kurus sgt, tapi hari2 saya buang air, lawas.. tu yang kurus sikit.


klakar saya dengar kawan ckp mcm tu. Sy explain kt 

diorg pe yg sy mkn...iaitu MAB. Skarang diorg pn dh mula 

oder kt sy. So, sy bg stok sy tu kt diorg. Tu dh abis ni. Sory la 

kak. saya xrti nk explain. Camni je yg sy leh citer. Tq MAB.



Testimoni #2






PERANCANG KELUARGA vs IKHTIAR HAMIL | KELIRU DENGAN MAB??

SERING MENJADI KEKELIRUAN PADA ANDA YANG BARU BERKENALAN DENGAN MAB..


SOALAN YANG KERAP KALI DITERIMA

1. Macam mana MAB boleh menjarakkan kehamilan namun pada masa yang sama boleh berjaya dalam ikhtiar hamil bagi pasangan yang dah lama mahukan zuriat..

INI JAWAPANNYA YA..


Aah. mab ni pada asasnya utk teraturkan period. 
Biasanya jika susah hamil mesti ada masalah period tak teratur atau ada masalah dlm rahim.


So ambik MAB sbg rawatan teraturkan period dan kesuburan. Sbg rawatan perlu ambik sehingga period teratur dan stop. Baru senang nak hamil.

Utk merancang pulak.. Bila period teratur.  tempoh subur akan tetap. Dan pengambilan mab secara konsisten boleh mengelakkan kehamilan.. So selagi nak mengelak kehamilan kena teruskan ambik MAB. stop MAB bermakna sedia utk hamil



Nak tanya lebih lanjut berkaitan MAB???

JANGAN MALU2 TERUS WHATSAPP 0124432152



[TESTIMONI MAB] MAB MELAWASKAN DAN MERINGANKAN BADAN










SENARAI PENGEDAR / DEALER MAB TERKINI | UPDATE 2015

DEALER AKTIF P.PINANG


Liza Hashim
Seluruh Penang Island - Bukit Jambul
0124572468

Syida Jamil
Kepala Batas - Bertam - Pokok Sena
0195667162

Shakila Manab
Kepala Batas - Tasik gelugor - Ekor kucing - Kubang Menerong
0195667162

Shawati
Bandar Perda
0194748612

Marina bt yahya
Politeknik seberang perai
0195594687

Siti Nurasmira bt Abdullah
Guar Perahu
14400 Bukit Mertajam
Pulau Pinang
 019-4574882
(Cover : sungai Dua- Butterworth - Guar Perahu)


DEALER AKTIF KEDAH

Nur Nazrah bt Ishak
Sidam Kiri , 
09400 Padang Serai
011-14604258 
(Amanjaya- Ambangan Heighy)

Hamidah
Tmn lembah bujang utama
08100 bedong
Kedah(bersebelahan MRSM Merbok )
Lembah Bujang - Merbok - Sg Petani-Gurun 
0135236381


Syakirah Sharkhan Marecan
 lorong 39 ,Taman Ria 08000 Sg Petani, Kedah. 
Tel : 0194767300
(Taman Ria, Tmn Ria Jaya, Lagenda Height, Lot 88, - Sg Petani Utara)

Majidah
Guar Chempedak - 
Kota Sarang Semut - Alor setar
0195913199

Intan suhana hashim
tmn angsana,
06400 Pokok Sena, Kedah
(jitra - kuala nerang)
0195522021


Shakila Manab
Padang Serai - Lunas
0195667162

Shahrieny,
Tmn Desa Enggang.
0124288974
(bandar laguna, lagenda height)



Shahrieny,
Tmn Sutera Idaman, Sg Petani.
0124288974
(amanjaya, bandar mutiara, sg petani utara)



DEALER AKTIF PERAK

Nur Aida Rousli
Tapah, PERAK
0192890446

Roslinda binti Abdullah
Bagan SeraiPerak
0194772303

Rafiza Zakaria
changkat Jering, Taiping
0194225079 / 01110825079

Norhasliza zainal azmi 
seri manjung, Perak.
0175701495 / 056884231 (R)

maisarah bt mohamad ali
kg guntong
35600 Sungkai
019-4094630

Rohaya binti Ahmad 
lumut, Perak 
0127893222

Zafirul ' Aida Zahari
Taman Malim, 
35900 Tanjung MalimPerak. 
0123297832

Azmi abdul
Outlet era edar marketing
Tingkat atas stesen bas kamunting, 
Kamunting
0195740493


DEALER AKTIF PAHANG

Zuriati
Jengka/ temerloh
0147187127

Nor Akhma Yaacob
Taman Bukit Rangin
25120 Kuantan
Pahang
0133407619

Afzan binti mohd kifli.
Taman sri maulana pekan.
0129563391

Farrah razali
Peramu jaya 3
26600 Pekan Pahang
0139391335

Yuslina Yunus
ILHAM CREATIVE ART & DESIGN, 
Perkampungan Indera Sempurna
Jalan Kuantan-Pekan
25150 Kuantan
0199635632

Cik mazni bt bidin
Taman tas,
25150 Kuantan ,pahang. 
0129661928


DEALER AKTIF MELAKA


Aspalela Abdullah
Taman Rambai Utama,
75250 Bukit Rambai, MELAKA
0176761560

Norli Bahari
Felda Bukit Senggeh.
77100 Asahan, Jasin, MELAKA
0136756976

Nurul Izza Abdul Gaffar
Jabatan Bedah Mulut (pergigian)
Hospital Melaka,
Jalan Mufti Haji Khalila
75400 Melaka
0192468600


DEALER AKTIF N SEMBILAN

Saaudah mat yussof
Cwgn trafik, Ipd sepang, 
bandar baru salak tinggi, 
43900 sepang
0129173819

Zaharah binti hj hassan
taman angsamas 
70300 seremban negeri sembilan
0133593933

Mazniza othman
Taman mantau indah 1
70400 seremban, Negeri sembilan
0173500540


DEALER AKTIF SELANGOR/PUTRAJAYA

Norul Aina M. Ashaari
Blok E/A10, Bahagian Pengurusan Sumber Maklumat,
Ibu Pejabat MARDI, Persiaran MARDI-UPM,
43400 SerdangSelangor
019-2600581

Raja Norazila Binti Raja Talib
Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan , 
Unit Pengurusan Sumber Manusia, Kompleks Pusat Islam, 
Jalan Perdana, 50676 Kuala Lumpur 
0126458545 (Batu Caves)

Suriyati Mohd
UKM Bangi, SELANGOR.
013-6871108.

Nor Aniza Mohamad Yatim
Perpustakaan Jabatan Perdana Menteri, 
Aras 1 Blok B1, Kompleks JPM, 
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan, 
62502 Putrajaya
0122412063

Nur Aimi Lia Abdullah,
Majlis Tindakan Ekonomi Selangor (MTES),
Tingkat Bawah, Bangunan SSAAS, 
40000 Shah Alam
013 3620175

Siti Azaridah shaikh abdul rahman
taman desa sentosa,
43650 Bandar Baru Bangi
0126064306

Nor Mahiza
Setiawangsa dan ampang
0129618127

Fairuz
Bt caves - gombak - setiawangsa - keramat - jln semarak
013-259 5966


Roselina
kepong
012-9329695

Roselina
kepong
012-9329695


DEALER AKTIF TERENGGANU

SURIANA BT YAHYA
21300 Kuala TerengganuTERENGGANU
0129680290

Noraffizan Abdullah
Dungun 
01122205337

Nur aidila husna bt said 
K4 bndr ceneh baru,
24000 Kemaman, Terengganu
0199382653

Siti Norzaima Che Omar
felda tenang 
22010 Jerteh, Terengganu
0169356484

Tun syary hazwarni
Kemaman, TERENGGANU
 0199886579

Pn.Nad
Area Bukit payung, 
Kuala Terengganu
(Kedai Buluh, Padang Midin) 
010199347488

Pn.Suhaila
Marang
0129976939


DEALER AKTIF JOHOR

Firsha Collection
flat tmn hj manan, 86000 Kluang, johor
012-785 8644

Khairunishak abd manaf
Taman kobena
81200 Johor Bahru, JOHOR
0127216043

MARDINA BT MUHAMAD,
Taman Ilham
86000 Kluang, JOHOR
0197523451

Nizasyazlin Mohd Sulul
Tmn. Cempaka
Bukit Gambir, Muar, Johor.
0136505618

Zaharah bt mohd yatim
Majidee baru
81100 Johor bahru, Johor
0177212032

Noor Azliza Ali
 Muar, Johor
017-3892107


Anita
Kangkar Pulai, Johor
0127304050

DEALER AKTIF KELANTAN

Rusmaria ismail
Kota Bharu, Kelantan
019-9593058

Wan Nor Irema Wan Haron
Kg Pasir Hor
15100 Kota Bharu, KELANTAN
0199414757

Asleeza Ramli
tanah merah, kelantan
0199546446

Nor asyikin salahudin
Tel 0129861500/0139113100
(pengkalan Chepa)

Norazlin idris
kg gertak kecupu 
16150 kota bharu, kelantan
0132644390

noor shawane arshad
taman kurnia jaya
pengkalan chepa
0129641413/0199907214

Afifah
Hospital Kota bharu, 
Pengkalan Chepa, Bachok 
019 991 4990

Noryhan
Pengkalan Chepa  - Pasir Puteh
012 999 2479

Zakirah
Kedai Mulong, SK. Paloh Pintu Gang
016 921 9744

Suliza
Taman Uda Murni
013 466 2802

Kak Zee
Klinik Desa Mulong
Tumpat, wakaf bahru
013 929 8667

Zatiey
Kg Telok, Bachok
SK Sri Chempaka
010 989 8185

Zaliyana
Gua Musang
014 353 1958 @ 019 902 2125

Marlita
Jalan pasir putih-Jalan depan istana-
Taman makmur - Kg chicha
014 210 0312

Alawiah yusof 
Tanah Merah,  kelantan.
0199179932

DEALER AKTIF SABAH

Shandra A Basit
Klinik Kesihatan Nabawan
Peti Surat 56
89957 Nabawan, Sabah
0146732816


Omas@masrisah Karim
Jannah Network Enterprise
Aras Bawah, lot No 1, Blok A, Bangunan SEDCO
89300 Ranau, Sabah
0178971117

Kasriah hatirin
Sk pekan ranau,
Peti surat 4,
89308 ranau sabah.
01125275440

Levina sulim
Kg.andab bangau
Peti surat 289
89058 kudat, Sabah.
0148688212

Rohana bt Zainal
tawau,sabah..
013-2021316

Kahytijah Bt Linggap, 
Taman Sri Rugading, Blok O, Unit O-2-07, 
89200 Tuaran Sabah.
0168247832.


DEALER AKTIF SARAWAK


Jeniba Sabihi
Sibu, Sarawak
0132241394


DEALER AKTIF SELURUH BRUNEI

Michelle 
Reya enterprise
8698464

Ani/Ann
Gadong bestari jaya   
hp :8977086

Alice
Tutong reya enterprise...
Hp : 8666653




Telah lama amalkan MAB? 
Ingin sertai kami sebagai pengedar???

SMS/WHATSAPP/TELEGRAM 0124432152
SEKARANG!

APA ITU KEPUTIHAN? | PENGEDAR MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)

Keputihan pada wanita tentunya sangat mengganggu, dan 
jika dibiarkan berlarutan boleh bertambah buruk. 
Keputihan harus segera diatasi



Apa itu Keputihan?


Keputihan adalah cairan atau lendir yang keluar dari Vagina. 
Berwarna putih, bening atau kuning kehijauan. 
Cairan ini dihasilkan oleh vagina, uterus atau serviks.

Keputihan pada wanita pada dasarnya adalah normal, 
hampir semua wanita pernah mengalami keputihan. 
Namun keputihan juga menjadi tidak normal atau 
merupakan tanda adanya penyakit tertentu. Jadi anda harus 
mengenal macam-macam keputihan dan batas normalnya.

Keputihan yang dikatakan ‘normal’ bagi seorang wanita 
boleh berbeza dengan wanita lain. Ada yang setiap hari 
mengalami keputihan dan ada juga yang kadang-kadang 
saja. Anda perlu mengenali tubuh anda dan keputihan 
normal anda.

Keputihan normal biasanya dimulai 6-12 bulan sebelum 
seorang gadis mendapatkan menstruasi pertamanya.
Keputihan biasanya meningkat di masa-masa ovulasi.



MAB KINI DI PASARAN BRUNEI

Assalamualaikum..

Siapa yang belum try MAB, cepat bertindak.. Sms/whatsapp 0124432152.
Mcm biasa, hari-hari ada poslaju dan kalau nak COD pun boleh.. Saya sediakan pengedar terbaik untuk anda SELURUH MALAYSIA.. (BRUNEI PUN DAH ADA)

DEALER AKTIF SELURUH BRUNEI

Michelle
Reya enterprise
8698464

Ani/Ann
Gadong bestari jaya  
hp :8977086

Alice
Tutong reya enterprise...
Hp : 8666653

NAK SERTAI KAMI SEBAGAI PENGEDAR MAB???
SMS/WHATSAPP 0124432152

PENGEDAR MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) | PERAK


DEALER AKTIF PERAK


Roslinda binti Abdullah
No 17, Jln Permata 2,
Tmn Serai Permata,
34300 Bagan Serai PERAK
0194772303

Nur Aida Rousli
Bahagian Perpustakaan 
UiTM Perak, Kampus Tapah, 
35400 Tapah, PERAK
0192890446

Rafiza Zakaria

No39, Lorong SC3, Tmn Sri Changkat, 

changkat Jering, Taiping, PERAK
0194225079 / 01110825079


Norhasliza zainal azmi 
189 jalan manjung point 4/3, seksyen 4, 32040 

Seri Manjung. Perak.
0175701495 / 056884231 (R)



Maisarah bt Mohamad Ali
no 120 Kampung Guntong

35600 Sungkai, PERAK
019-4094630


Rohaya binti Ahmad 
No 389, Persiaran Venice intan 9,

Venice of perak ,
32200 Lumut, PERAK 
0127893222





Zafirul ' Aida Zahari
No 20 Jalan Malim 12, 

Taman Malim, 
35900 Tanjung Malim, PERAK
0123297832




Telah lama amalkan MAB? 

Ingin sertai kami sebagai pengedar 

PERAK???



SMS/WHATSAPP/TELEGRAM 

0124432152

SEKARANG!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...